... dělání plněných těstovin rychlovka. KLÍČOVÉ VLASTNOSTI FORMY – potravinářský materiál – jednoduché použití – ... vodou a běžným mycím prostředkem – skvělá vychytávka do kuchyně PARAMETRY Barva modrá Materiál plast Rozměry S – 11 x 6,5 x 2,5 ...
... dělání plněných těstovin rychlovka. KLÍČOVÉ VLASTNOSTI FORMY – potravinářský materiál – jednoduché použití – ... vodou a běžným mycím prostředkem – skvělá vychytávka do kuchyně PARAMETRY Barva modrá Materiál plast Rozměry S – 11 x 6,5 x 2,5 ...
Ozdobte si upečený dort marcipánem ze silikonové formy. Formu můžete použít i při výrobě domácího mýdla . KLÍČOVÉ VLASTNOSTI FORMY – potravinářský materiál – snadné použití – vydrží teploty od -40 do +200 °C – kvalitní zpracování – roztomilé motivy – na čokoládu, marcipán, ledové kostky ...
... dělání plněných těstovin rychlovka. KLÍČOVÉ VLASTNOSTI FORMY – potravinářský materiál – jednoduché použití – ... vodou a běžným mycím prostředkem – skvělá vychytávka do kuchyně PARAMETRY Barva modrá Materiál plast Rozměry S – 11 x 6,5 x 2,5 ...
Udělejte si radost designovou silikonovou formou . Silikonová forma je skvělá na výrobu čokolády nebo domácího mýdla . KLÍČOVÉ VLASTNOSTI FORMY – potravinářský materiál – vydrží teploty od -40 °C do 200 °C – snadné použití – naplňte formu a vložte na několik hodin do mrazáku – na led, čokoládu, ...
Udělejte si radost designovou silikonovou formou . Silikonová forma je skvělá na výrobu čokolády nebo domácího mýdla . KLÍČOVÉ VLASTNOSTI FORMY – potravinářský materiál – vydrží teploty od -40 °C do 200 °C – snadné použití – naplňte formu a vložte na několik hodin do mrazáku – na led, čokoládu, ...
Udělejte si radost designovou silikonovou formou . Silikonová forma je skvělá na výrobu čokolády nebo domácího mýdla . KLÍČOVÉ VLASTNOSTI FORMY – potravinářský materiál – vydrží teploty od -40 °C do 200 °C – snadné použití – naplňte formu a vložte na několik hodin do mrazáku – na led, čokoládu, ...
Udělejte si radost designovou silikonovou formou . Silikonová forma je skvělá na výrobu čokolády nebo domácího mýdla . KLÍČOVÉ VLASTNOSTI FORMY – potravinářský materiál – vydrží teploty od -40 °C do 200 °C – snadné použití – naplňte formu a vložte na několik hodin do mrazáku – na led, čokoládu, ...
Udělejte si radost designovou silikonovou formou . Silikonová forma je skvělá na výrobu čokolády nebo domácího mýdla . KLÍČOVÉ VLASTNOSTI FORMY – potravinářský materiál – vydrží teploty od -40 °C do 200 °C – snadné použití – naplňte formu a vložte na několik hodin do mrazáku – na led, čokoládu, ...
Udělejte si radost designovou silikonovou formou . Silikonová forma je skvělá na výrobu čokolády nebo domácího mýdla . KLÍČOVÉ VLASTNOSTI FORMY – potravinářský materiál – vydrží teploty od -40 °C do 200 °C – snadné použití – naplňte formu a vložte na několik hodin do mrazáku – na led, čokoládu, ...