Udělejte si chutnou snídaní díky formě na volská oka či lívance. Forma na lívance je super vychytávkou do kuchyně . KLÍČOVÉ VLASTNOSTI FORMY - potravinářský materiál - odolá teplotám od -40 do +230 °C - skvělá na lívance , palačinky , volská oka , sázená vejce či omelety - jednoduché ...
Udělejte si chutnou snídaní díky formě na volská oka či lívance. Forma na lívance je super vychytávkou do kuchyně . KLÍČOVÉ VLASTNOSTI FORMY - potravinářský materiál - odolá teplotám od -40 do +230 °C - skvělá na lívance , palačinky , volská oka , sázená vejce či omelety - jednoduché ...
Udělejte si chutnou snídaní díky formě na volská oka či lívance. Forma na lívance je super vychytávkou do kuchyně . KLÍČOVÉ VLASTNOSTI FORMY - potravinářský materiál - odolá teplotám od -40 do +230 °C - skvělá na lívance , palačinky , volská oka , sázená vejce či omelety - jednoduché ...
Ozdobte si upečený dort marcipánem ze silikonové formy. Formu můžete použít i při výrobě domácího mýdla . KLÍČOVÉ VLASTNOSTI FORMY – potravinářský materiál – snadné použití – vydrží teploty od -40 do +200 °C – kvalitní zpracování – roztomilé motivy – na čokoládu, marcipán, ledové kostky ...
Ozdobte si upečený dort marcipánem ze silikonové formy. Formu můžete použít i při výrobě domácího mýdla . KLÍČOVÉ VLASTNOSTI FORMY – potravinářský materiál – snadné použití – vydrží teploty od -40 do +200 °C – kvalitní zpracování – roztomilé motivy – na čokoládu, marcipán, ledové kostky ...
Ozdobte si upečený dort marcipánem ze silikonové formy. Formu můžete použít i při výrobě domácího mýdla . KLÍČOVÉ VLASTNOSTI FORMY – potravinářský materiál – snadné použití – vydrží teploty od -40 do +200 °C – kvalitní zpracování – roztomilé motivy – na čokoládu, marcipán, ledové kostky ...
Ozdobte si upečený dort marcipánem ze silikonové formy. Formu můžete použít i při výrobě domácího mýdla . KLÍČOVÉ VLASTNOSTI FORMY – potravinářský materiál – snadné použití – vydrží teploty od -40 do +200 °C – kvalitní zpracování – roztomilé motivy – na čokoládu, marcipán, ledové kostky ...
Ozdobte si upečený dort marcipánem ze silikonové formy. Formu můžete použít i při výrobě domácího mýdla . KLÍČOVÉ VLASTNOSTI FORMY – potravinářský materiál – snadné použití – vydrží teploty od -40 do +200 °C – kvalitní zpracování – roztomilé motivy – na čokoládu, marcipán, ledové kostky ...
Ozdobte si upečený dort marcipánem ze silikonové formy. Formu můžete použít i při výrobě domácího mýdla . KLÍČOVÉ VLASTNOSTI FORMY – potravinářský materiál – snadné použití – vydrží teploty od -40 do +200 °C – kvalitní zpracování – roztomilé motivy – na čokoládu, marcipán, ledové kostky ...
... čokoládu, na led nebo v ní vyrobit třeba mýdlo . KLÍČOVÉ VLASTNOSTI FORMY – barva - růžová – kvalitní materiál formy na čokoládu - potravinářský silikon – rozměry - 8,9 x 7,1 x 0,9 cm – snadná údržba - umýváme vodou a přípravky na nádobí – tepelná odolnost - -40 až +200 stupňů PARAMETRY ...