... si radost designovou silikonovou formou . Silikonová forma je skvělá na výrobu čokolády nebo domácího mýdla . KLÍČOVÉ VLASTNOSTI FORMY – potravinářský materiál – vydrží teploty od -40 °C do 200 °C – snadné použití – naplňte formu a vložte na několik hodin do mrazáku – na led, čokoládu, ovoce, zeleninu ...
... si radost designovou silikonovou formou . Silikonová forma je skvělá na výrobu čokolády nebo domácího mýdla . KLÍČOVÉ VLASTNOSTI FORMY – potravinářský materiál – vydrží teploty od -40 °C do 200 °C – snadné použití – naplňte formu a vložte na několik hodin do mrazáku – na led, čokoládu, ovoce, zeleninu ...
... si radost designovou silikonovou formou . Silikonová forma je skvělá na výrobu čokolády nebo domácího mýdla . KLÍČOVÉ VLASTNOSTI FORMY – potravinářský materiál – vydrží teploty od -40 °C do 200 °C – snadné použití – naplňte formu a vložte na několik hodin do mrazáku – na led, čokoládu, ovoce, zeleninu ...
... si radost designovou silikonovou formou . Silikonová forma je skvělá na výrobu čokolády nebo domácího mýdla . KLÍČOVÉ VLASTNOSTI FORMY – potravinářský materiál – vydrží teploty od -40 °C do 200 °C – snadné použití – naplňte formu a vložte na několik hodin do mrazáku – na led, čokoládu, ovoce, zeleninu ...
... si radost designovou silikonovou formou . Silikonová forma je skvělá na výrobu čokolády nebo domácího mýdla . KLÍČOVÉ VLASTNOSTI FORMY – potravinářský materiál – vydrží teploty od -40 °C do 200 °C – snadné použití – naplňte formu a vložte na několik hodin do mrazáku – na led, čokoládu, ovoce, zeleninu ...
... si radost designovou silikonovou formou . Silikonová forma je skvělá na výrobu čokolády nebo domácího mýdla . KLÍČOVÉ VLASTNOSTI FORMY – potravinářský materiál – vydrží teploty od -40 °C do 200 °C – snadné použití – naplňte formu a vložte na několik hodin do mrazáku – na led, čokoládu, ovoce, zeleninu ...
Tvořítko na led s vtipným motivem lebky je super vychytávkou do kuchyně. Udělejte si radost silikonovou formou na čokoládu či led . KLÍČOVÉ VLASTNOSTI FORMY - potravinářský materiál - vydrží teploty od -40 °C do +240 °C - snadné použití – naplňte formu vodou a vložte na několik hodin do ...
... si radost designovou silikonovou formou . Silikonová forma je skvělá na výrobu čokolády nebo domácího mýdla . KLÍČOVÉ VLASTNOSTI FORMY – potravinářský materiál – vydrží teploty od -40 °C do 200 °C – snadné použití – naplňte formu a vložte na několik hodin do mrazáku – na led, čokoládu, ovoce, zeleninu ...
Roztomilé tvary z této silikonové formy s nepřilnavým povrchem jsou vhodné například na ozdobu dortu . Formu lze využít jako formu na čokoládu, na mýdlo nebo na led. KLÍČOVÉ VLASTNOSTI FORMY – barva formy na čokoládu - růžová – kvalitní materiál - potravinářský silikon – rozměry - 8 x 1 cm – snadná ...
... prostředkem – na čokoládu , mýdlo i pečení – kvalitní provedení – super dárek – motiv rtů PARAMETRY Barva růžová Materiál silikon Rozměry 7,2 x 5 x 1,5 cm Obsah balení 1x silikonová forma