... si radost designovou silikonovou formou . Silikonová forma je skvělá na výrobu čokolády nebo domácího mýdla . KLÍČOVÉ VLASTNOSTI FORMY – potravinářský materiál – vydrží teploty od -40 °C do 200 °C – snadné použití – naplňte formu a vložte na několik hodin do mrazáku – na led, čokoládu, ovoce, zeleninu ...
Roztomilé tvary z této silikonové formy s nepřilnavým povrchem jsou vhodné například na ozdobu dortu . Formu lze využít jako formu na čokoládu, na mýdlo nebo na led. KLÍČOVÉ VLASTNOSTI FORMY – barva formy na čokoládu - růžová – kvalitní materiál - potravinářský silikon – rozměry - 8 x 1 cm – snadná ...
... prostředkem – na čokoládu , mýdlo i pečení – kvalitní provedení – super dárek – motiv rtů PARAMETRY Barva růžová Materiál silikon Rozměry 7,2 x 5 x 1,5 cm Obsah balení 1x silikonová forma
... si radost designovou silikonovou formou . Silikonová forma je skvělá na výrobu čokolády nebo domácího mýdla . KLÍČOVÉ VLASTNOSTI FORMY – potravinářský materiál – vydrží teploty od -40 °C do 200 °C – snadné použití – naplňte formu a vložte na několik hodin do mrazáku – na led, čokoládu, ovoce, zeleninu ...
... si radost designovou silikonovou formou . Silikonová forma je skvělá na výrobu čokolády nebo domácího mýdla . KLÍČOVÉ VLASTNOSTI FORMY – potravinářský materiál – vydrží teploty od -40 °C do 200 °C – snadné použití – naplňte formu a vložte na několik hodin do mrazáku – na led, čokoládu, ovoce, zeleninu ...
Silikonová forma je ideální pro výrobu ledu i čokolády . Překvapte návštěvu originálními ledovými kostkami. KLÍČOVÉ VLASTNOSTI FORMY - potravinářský materiál - snadné použití - vydrží teploty -40 až +200 °C - 4 místa - materiál odolný proti pádu - hodí se na led ...
Silikonová forma je ideální pro výrobu ledu i čokolády . Překvapte návštěvu originálními ledovými kostkami. KLÍČOVÉ VLASTNOSTI FORMY - potravinářský materiál - snadné použití - vydrží teploty -40 až +200 °C - 4 místa - materiál odolný proti pádu - hodí se na led ...
Silikonová forma je ideální pro výrobu ledu i čokolády . Překvapte návštěvu originálními ledovými kostkami. KLÍČOVÉ VLASTNOSTI FORMY - potravinářský materiál - snadné použití - vydrží teploty -40 až +200 °C - 4 místa - materiál odolný proti pádu - hodí se na led ...
... horkých letních dnech lze silikonovou formu použít na výrobu ledu . KLÍČOVÉ VLASTNOSTI FORMY - potravinářský materiál - vydrží teploty od -40 °C do 200 °C - možno použít na výrobu čokolády, ledu nebo mýdla - výborná pro přípravu ozdob z marcipánu - pružný materiál – snadné vyndavání ...
... na pečení koláčky ve tvaru tlapek . V létě můžete silikonovou formu využít na výrobu ledu . KLÍČOVÉ VLASTNOSTI FORMY - potravinářský materiál - vydrží teploty od -40 °C do 210 °C - 6 míst - využití na pečení, výrobu čokolády, ledu nebo mýdla - skvělá vychytávka do kuchyně ...