Složení: Semena alfalfa - tolice vojtěšky BIO ( Medicago sativa ), ředkve seté - ředkvičky BIO ( Raphanus sativus, Daikon ), mungo fazole BIO ( ... klíčení: 4-6 dní Ideální teplota: cca 20°C Propláchnout vodou: 2-3x denně Sklizeň při velikosti: 2,5-5cm Před konzumací propláchnete vodou. Klíčky je možné uchovat 1 ...
Pochutiny | Na klíčení
Složení: Semena Alfalfa – tolice vojtěšky BIO ( Medicago sativa ) Doporučené užití: Použijte na ... : Doba namáčení: 8-12 hodin Doba klíčení: 4-6 dní Ideální teplota: cca 20 ... ,5-5cm Před konzumací propláchnete vodou. Klíčky je možné uchovat 1 – 2 týdny v chladničce. Skladujte v suchu a chladu. ...
Pochutiny | Na klíčení
... všech výživných látek. Návod k přípravě: Doba namáčení: 8-12 hodin Doba klíčení: 3-4 dní Ideální teplota: cca 20 °C Propláchnout vodou: 2-3x denně Sklizeň při velikosti: 1-3 cm Před konzumací propláchnete vodou. Klíčky je možné uchovat 1–2 týdny v chladničce při teplotě do 12°C. Distributor: Aspen team s ...
Pochutiny | Na klíčení
... všech výživných látek. Návod k přípravě: Doba namáčení: 8-12 hodin Doba klíčení: 4-6 dní Ideální teplota: cca 20 °C Propláchnout vodou: 2-3x denně Sklizeň při velikosti: 1-5 cm Před konzumací propláchnete vodou. Klíčky je možné uchovat 1–2 týdny v chladničce. Distributor: Aspen team s.r.o. Akátová 1175 ...
Pochutiny | Na klíčení
Složení: Semena cizrny beraní ( Cizer arietinum ), čočky jedlé( Lenz esculenta ), pískavice řecké seno ( Trigonella foenumgraecum ) z ekologického ... Doba klíčení: 4-6 dní Ideální teplota: cca 20 °C Propláchnout vodou: 2-3x denně Sklizeň při velikosti: 1-5 cm Před konzumací propláchnete vodou. Klíčky je možné uchovat 1–2 ...
Pochutiny | Na klíčení
... látek Složení: Fazole mungo (Vigna radiata) z ekologického zemědělství. Návod k přípravě: Doba namáčení: 8-12 hodin Doba klíčení: 3-4 dny ... Ideální teplota: cca 20 °C Propláchnout vodou: 2-3x denně Sklizeň při velikosti: 1-3 cm Před konzumací propláchněte vodou. Klíčky je možné uchovat 1–2 ...
Pochutiny | Na klíčení
... všech výživných látek. Návod k přípravě: Doba namáčení: 8-12 hodin Doba klíčení: 4-6 dní Ideální teplota: cca 20 °C Propláchnout vodou: 2-3x denně Sklizeň při velikosti: 1-5 cm Před konzumací propláchnete vodou. Klíčky je možné uchovat 1–2 týdny v chladničce. Distributor: Aspen team s.r.o. Akátová 1175 ...
Pochutiny | Na klíčení
Složení: Semena pískavice řecké seno BIO ( Trigonella foenum-graecum ) CZ-BIO-002 Doporučené užití: Použijte na ozdobení pečiva, polévek, do zeleninových nebo ... výživných látek. Návod k přípravě: Doba namáčení: 8-12 hodin Doba klíčení: 4-6 dní Ideální teplota: cca 20°C Propláchnout vodou: 2- ...
Pochutiny | Na klíčení
Složení: Semena hořčice seté BIO ( Sinapis alba L. ) Doporučené užití: Použijte na ozdobení pečiva ... : Doba namáčení: 4-8 hodin Doba klíčení: 4-6 dní Ideální teplota: cca 20 ... ,5-5cm Před konzumací propláchnete vodou. Klíčky je možné uchovat 1 – 2 týdny v chladničce. Skladujte v suchu a chladu. ...
Pochutiny | Na klíčení
Složení: Semena brokolice Raab ( Brassica Rapa Cymosa ), ředkve čínské růžové ( Raphanus Sativus ), jetele ( Trifolium spp ) z ekologického zemědělství. Doporučené užití: ... látek. Návod k přípravě: Doba namáčení: 8-12 hodin Doba klíčení: 4-6 dní Ideální teplota: cca 20°C Propláchnout vodou: 2- ...
Pochutiny | Na klíčení