... dosažení maximální účinnosti používáme jen tu nejkvalitnější surovinu. Bylinky či houby nejprve na speciálním stroji nadrtíme na velmi jemný prášek, dále je macerujeme v 50% lihu až jeden měsíc. Macerát každý den dynamizujeme a hotové tinktury už nijak neředíme. Což je velmi důležité. Mechanismus uvolňování účinných látek při maceraci ...
Jídlo a nápoje | Čaje a bylinky | Bylinky
... dosažení maximální účinnosti používáme jen tu nejkvalitnější surovinu. Bylinky či houby nejprve na speciálním stroji nadrtíme na velmi jemný prášek, dále je macerujeme v 50% lihu až jeden měsíc. Macerát každý den dynamizujeme a hotové tinktury už nijak neředíme. Což je velmi důležité. Mechanismus uvolňování účinných látek při maceraci ...
Jídlo a nápoje | Čaje a bylinky | Bylinky
... dosažení maximální účinnosti používáme jen tu nejkvalitnější surovinu. Bylinky či houby nejprve na speciálním stroji nadrtíme na velmi jemný prášek, dále je macerujeme v 50% lihu až jeden měsíc. Macerát každý den dynamizujeme a hotové tinktury už nijak neředíme. Což je velmi důležité. Mechanismus uvolňování účinných látek při maceraci ...
Kosmetika a zdraví | Zdraví | Léky, vitamíny a potravinové doplňky | Aromaterapie
... dosažení maximální účinnosti používáme jen tu nejkvalitnější surovinu. Bylinky či houby nejprve na speciálním stroji nadrtíme na velmi jemný prášek, dále je macerujeme v 50% lihu až jeden měsíc. Macerát každý den dynamizujeme a hotové tinktury už nijak neředíme. Což je velmi důležité. Mechanismus uvolňování účinných látek při maceraci ...
Jídlo a nápoje | Čaje a bylinky | Bylinky
... dosažení maximální účinnosti používáme jen tu nejkvalitnější surovinu. Bylinky či houby nejprve na speciálním stroji nadrtíme na velmi jemný prášek, dále je macerujeme v 50% lihu až jeden měsíc. Macerát každý den dynamizujeme a hotové tinktury už nijak neředíme. Což je velmi důležité. Mechanismus uvolňování účinných látek při maceraci ...
Jídlo a nápoje | Čaje a bylinky | Bylinky
... dosažení maximální účinnosti používáme jen tu nejkvalitnější surovinu. Bylinky či houby nejprve na speciálním stroji nadrtíme na velmi jemný prášek, dále je macerujeme v 50% lihu až jeden měsíc. Macerát každý den dynamizujeme a hotové tinktury už nijak neředíme. Což je velmi důležité. Mechanismus uvolňování účinných látek při maceraci ...
Jídlo a nápoje | Čaje a bylinky | Bylinky
... dosažení maximální účinnosti používáme jen tu nejkvalitnější surovinu. Bylinky či houby nejprve na speciálním stroji nadrtíme na velmi jemný prášek, dále je macerujeme v 50% lihu až jeden měsíc. Macerát každý den dynamizujeme a hotové tinktury už nijak neředíme. Což je velmi důležité. Mechanismus uvolňování účinných látek při maceraci ...
Jídlo a nápoje | Čaje a bylinky | Bylinky
Houby reishi a shiitake obsažené v pleťové vodě podporují zdravý stav pokožky a zklidňují podráždění. Mají anti-aging účinky a eliminují vznik drobných nedokonalostí. Čistící pleťová voda jemně a šetrně odstraňuje nečistoty a make-up. Je vhodná jak pro citlivou pokožku kolem očí, tak pro celý obličej, krk a dekolt. Pleť ...
Kosmetika a parfémy | Pleť | Odličování a čištění pleti | Přípravky na čištění pleti
... to nejen na úrovni fyzického těla, ale i na úrovni psychické. Současná legislativa reguluje uvádění informací o účincích doplňků stravy. Volně dostupné zdroje informací o houbách a bylinách (herbáře apod.) před použitím je dobré tinktru protřepat. Mírné zakalení je normální. denní dávka je 1 kapka na 1 kg tělesné hmotnosti ...
Chovatelské potřeby | Veterinární lékárna | Vitamíny a doplňky stravy pro zvířata | Vitamíny a doplňky stravy pro psy
... . Pro dosažení maximální účinnosti používáme jen tu nejkvalitnější surovinu. Bylinky či houby nejprve na speciálním stroji nadrtíme na velmi jemný prášek, dále je macerujeme v 50% lihu až jeden měsíc. Macerát každý den dynamizujeme a hotové tinktury už nijak neředíme. Což je velmi důležité. Mechanismus uvolňování účinných látek při ...
Chovatelské potřeby | Veterinární lékárna | Vitamíny a doplňky stravy pro zvířata | Vitamíny a doplňky stravy pro psy