... materiál - vydrží teploty od -40 °C do +200 °C - použití – naplňte uzavřenou formu vodou pomocí horního otvoru a vložte vertikálně na několik hodin do mrazáku - snadné vyndavání ledu díky pružnému materiálu - kvalitní zpracování - zajímavé provedení s motivem granátu - výborná vychytávka ...
... s nepřilnavým povrchem jsou vhodné například na ozdobu dortu . Formu lze využít jako formu na čokoládu, na mýdlo nebo na led. KLÍČOVÉ VLASTNOSTI FORMY – barva formy na čokoládu - růžová – kvalitní materiál - potravinářský silikon – rozměry - 8 x 1 cm – snadná údržba - myjeme pomocí vody a přípravků na ...
... s nepřilnavým povrchem jsou vhodné například na ozdobu dortu . Formu lze využít jako formu na čokoládu, na mýdlo nebo na led. KLÍČOVÉ VLASTNOSTI FORMY – barva formy na čokoládu - růžová – kvalitní materiál - potravinářský silikon – rozměry - 8 x 1 cm – snadná údržba - myjeme pomocí vody a přípravků na ...
... , které pomohou dlouho ochlazovat Váš nápoj během letních dnů. KLÍČOVÉ VLASTNOSTI FORMY - potravinářský materiál - na 4 kostky ledu - vydrží teplotu až do -40 °C - použití – naplňte formu vodou a vložte na několik hodin do mrazáku - super vychytávka na oslavy - rychlé vyndavání ...
... s nepřilnavým povrchem jsou vhodné například na ozdobu dortu . Formu lze využít jako formu na čokoládu, na mýdlo nebo na led. KLÍČOVÉ VLASTNOSTI FORMY – barva formy na čokoládu - růžová – kvalitní materiál - potravinářský silikon – rozměry - 8 x 1 cm – snadná údržba - myjeme pomocí vody a přípravků na ...
... KLÍČOVÉ VLASTNOSTI TVOŘÍTEK – potravinářský materiál – použití – naplňte uzavřenou formu vodou pomocí horního otvoru a vložte vertikálně na několik hodin do mrazáku – snadná údržba – formičky stačí vypláchnout vodou – snadné vyndávání ledu – na vodu , šťávu i ovoce – zajímavé kulaté ...
... mýdla či čokolády v zimním nebo vánočním období. V horkých letních dnech silikonovou formu můžete použít na výrobu ledu . KLÍČOVÉ VLASTNOSTI FORMY – potravinářský materiál – na 6 vloček – možno použít na výrobu čokolády, ledu nebo mýdla – vydrží teploty -40 až +200 °C – údržba – stačí dát do myčky ...
... mýdla či čokolády v zimním nebo vánočním období. V horkých letních dnech silikonovou formu můžete použít na výrobu ledu . KLÍČOVÉ VLASTNOSTI FORMY – potravinářský materiál – na 6 vloček – možno použít na výrobu čokolády, ledu nebo mýdla – vydrží teploty -40 až +200 °C – údržba – stačí dát do myčky ...
... trendem kuchyní . Využít ji můžete jako formu na čokoládu, na led nebo v ní vyrobit třeba mýdlo . KLÍČOVÉ VLASTNOSTI FORMY – barva - růžová – kvalitní materiál formy na čokoládu - potravinářský silikon – rozměry - 8,9 x 7,1 x 0,9 cm – snadná údržba - umýváme vodou a přípravky na nádobí – tepelná ...
... můžete použít na výrobu ledových kostek i čokoládových figurek . KLÍČOVÉ VLASTNOSTI FORMY – potravinářský materiál – vydrží teploty od -40 °C do 230 °C – snadné použití – na led, čokoládu i domácí výrobu mýdla – originální motiv – jednoduché vyndávání díky pružnému materiálu – kvalitní ...