... . Díky formy na led vytvoříte působivý 3D led. KLÍČOVÉ VLASTNOSTI FORMY - potravinářský materiál - vydrží teploty od -40 °C do 210 °C - ideální pro přípravu ozdob z marcipánu - možno použít na výrobu čokolády, ledu nebo mýdla - pružný materiál – snadné vyndavání čokolády nebo ledu ...
Silikonová forma je trendem kuchyní . Využít ji můžete jako formu na čokoládu, na led nebo v ní vyrobit třeba mýdlo . KLÍČOVÉ VLASTNOSTI FORMY – barva - růžová – kvalitní materiál formy na čokoládu - potravinářský silikon – rozměry - 8,9 x 7,1 x 0,9 cm – snadná údržba - umýváme vodou a přípravky ...
Tvořítko na led s vtipným motivem lebky je super vychytávkou do kuchyně. Udělejte si radost silikonovou formou na čokoládu či led . KLÍČOVÉ VLASTNOSTI FORMY - potravinářský materiál - vydrží teploty od -40 °C do +240 °C - snadné použití – naplňte formu vodou a vložte na několik hodin do ...
... formou . Silikonová forma je skvělá na výrobu čokolády nebo domácího mýdla . KLÍČOVÉ VLASTNOSTI FORMY – potravinářský materiál – vydrží teploty od -40 °C do 200 °C – snadné použití – naplňte formu a vložte na několik hodin do mrazáku – na led, čokoládu, ovoce, zeleninu, želé nebo domácí výrobu mýdla ...
... je vybavena funkcí CAN-BUS ready (zabudovaný rezistor), zabraňuje signalizaci prasklé žárovky u novějších automobilů s kontrolou stavu žárovek řídící jednotkou vozu. technická data: počet LED 3x patice SV8.5 (sufit) délka 36 mm napájení 12 V příkon 0,72 W Světelný tok 60 lm barva světla bílá balení 1 ks Tento výrobek není schválen ...
AUTOPŘÍSLUŠENSTVÍ | Elektro | Žárovky | SMD LED žárovky
... formou . Silikonová forma je skvělá na výrobu čokolády nebo domácího mýdla . KLÍČOVÉ VLASTNOSTI FORMY – potravinářský materiál – vydrží teploty od -40 °C do 200 °C – snadné použití – naplňte formu a vložte na několik hodin do mrazáku – na led, čokoládu, ovoce, zeleninu, želé nebo domácí výrobu mýdla ...
... formou . Silikonová forma je skvělá na výrobu čokolády nebo domácího mýdla . KLÍČOVÉ VLASTNOSTI FORMY – potravinářský materiál – vydrží teploty od -40 °C do 200 °C – snadné použití – naplňte formu a vložte na několik hodin do mrazáku – na led, čokoládu, ovoce, zeleninu, želé nebo domácí výrobu mýdla ...
... formou . Silikonová forma je skvělá na výrobu čokolády nebo domácího mýdla . KLÍČOVÉ VLASTNOSTI FORMY – potravinářský materiál – vydrží teploty od -40 °C do 200 °C – snadné použití – naplňte formu a vložte na několik hodin do mrazáku – na led, čokoládu, ovoce, zeleninu, želé nebo domácí výrobu mýdla ...
... formou . Silikonová forma je skvělá na výrobu čokolády nebo domácího mýdla . KLÍČOVÉ VLASTNOSTI FORMY – potravinářský materiál – vydrží teploty od -40 °C do 200 °C – snadné použití – naplňte formu a vložte na několik hodin do mrazáku – na led, čokoládu, ovoce, zeleninu, želé nebo domácí výrobu mýdla ...
... formou . Silikonová forma je skvělá na výrobu čokolády nebo domácího mýdla . KLÍČOVÉ VLASTNOSTI FORMY – potravinářský materiál – vydrží teploty od -40 °C do 200 °C – snadné použití – naplňte formu a vložte na několik hodin do mrazáku – na led, čokoládu, ovoce, zeleninu, želé nebo domácí výrobu mýdla ...