... vysoký podíl vlákniny. Obsah balení: 200 g sušeného prášku z výhonků mladého ječmene v BIO kvalitě Hmotnost balení: 200g Neobsahuje kofein, lepek, konzervační látky, barviva ani cukr. Schválená zdravotní tvrzení dle platných nařízení EU: Mladý ječmen (Hordeum vulgare) Celkové tonikum vitaminů ...
Chovatelské potřeby | Veterinární lékárna | Vitamíny a doplňky stravy pro zvířata | Vitamíny a doplňky stravy pro psy
... Zjemněte kari a jiná pálivá jídla - kokos díky své chladivé podstatě mírně stáhne ostrost jídel. Můžete ho použít podobně jako kokosové mléko do dezertů, stačí rozmíchat 50 g krému ve 100 ml teplé vody. Vyrobit z něj můžete pudink, zmrzlinu a další dezerty. Kokosové produkty navozují pocit sytosti a urychlují trávení, jsou proto oblíbenou ...
Jídlo a nápoje | Trvanlivé potraviny | Koření a ochucovadla | Koření | Jednodruhové koření
Složení: Semena hrachu setého ( Pisum Sativum ) z ekologického zemědělství. Doporučené užití: Na ozdobení pečiva, do polévek, zeleninových nebo těstovinových salátů. Konzumujte nejlépe syrové pro zachování všech výživných látek. Návod k přípravě: Doba namáčení: 8-12 hodin Doba klíčení: 3-4 dní Ideální teplota: cca 20 °C ...
Pochutiny | Na klíčení
Složení: Semena cizrny beraní ( Cizer arietinum ), čočky jedlé( Lenz esculenta ), pískavice řecké seno ( Trigonella foenumgraecum ) z ekologického zemědělství. Doporučené užití: Na ozdobení pečiva, do polévek, zeleninových nebo těstovinových salátů. Konzumujte nejlépe syrové pro zachování všech výživných látek. Návod k přípravě: ...
Pochutiny | Na klíčení
Složení: Fazole adzuki ( Phaseolus angularis ) z ekologického zemědělství. CZ-BIO-002 Doporučené užití: Na ozdobení pečiva, do polévek, zeleninových nebo těstovinových salátů. Konzumujte nejlépe syrové pro zachování všech výživných látek. Návod k přípravě: Doba namáčení: 8-12 hodin Doba klíčení: 3-4 dní Ideální teplota: ...
Pochutiny | Na klíčení
Složení: Semena čočky jedlé ( Lens esculenta ) z ekologického zemědělství. Doporučené užití: Na ozdobení pečiva, do polévek, zeleninových nebo těstovinových salátů. Konzumujte nejlépe syrové pro zachování všech výživných látek. Návod k přípravě: Doba namáčení: 8-12 hodin Doba klíčení: 4-6 dní Ideální teplota: cca 20 °C ...
Pochutiny | Na klíčení
Složení: Semena pískavice řecké seno BIO ( Trigonella foenum-graecum ) CZ-BIO-002 Doporučené užití: Použijte na ozdobení pečiva, polévek, do zeleninových nebo těstovinových salátů. Můžete je použít i k přípravě čerstvé domácí zeleninové šťávy. Konzumujte nejlépe syrové, pro zachování všech výživných látek. Návod k přípravě: Doba ...
Pochutiny | Na klíčení
Použití: na ozdobení pečiva, do polévek, zeleninových nebo těstovinových salátů. Klíčky konzumujte nejlépe syrové pro zachování všech výživných látek Složení: Fazole mungo (Vigna radiata) z ekologického zemědělství. Návod k přípravě: Doba namáčení: 8-12 hodin Doba klíčení: 3-4 dny Ideální teplota: cca 20 °C Propláchnout ...
Pochutiny | Na klíčení
Složení: Semena hořčice seté BIO ( Sinapis alba L. ) Doporučené užití: Použijte na ozdobení pečiva, polévek, do zeleninových nebo těstovinových salátů. Můžete je použít i k přípravě čerstvé domácí zeleninové šťávy. Konzumujte nejlépe syrové, pro zachování všech výživných látek. Návod k přípravě: Doba namáčení: 4-8 ...
Pochutiny | Na klíčení
Složení: Semena Alfalfa – tolice vojtěšky BIO ( Medicago sativa ) Doporučené užití: Použijte na ozdobení pečiva, polévek, do zeleninových nebo těstovinových salátů. Můžete je použít i k přípravě čerstvé domácí zeleninové šťávy. Konzumujte nejlépe syrové, pro zachování všech výživných látek. Návod k přípravě: Doba namáčení: ...
Pochutiny | Na klíčení