Skládá se: Bio bambucké máslo Rostlinné oleje lisované za studena: bio slunečnicový, bio sezamový, bio jojobový, mandlový Kandelina, včelí vosk Obsahuje 100% esenciální oleje: eukalypt, máta peprná a další
Tělová kosmetika | Tělový balzám
100% Bio bambucké máslo se vyznačuje vysokým podílem vzácných rostlinných sterolů, nenasycených mastných kyselin, kyselinou skořicovou, přírodními vosky a karitény. Obsahuje například důležitou kyselinu linolovou, o které je známo, že aktivně působí proti vysušování pokožky a oslabování vlasů. Dalšími důležitými složkami jsou fenoly a vitaminy A ...
Tělová kosmetika | Tělový balzám
... (kakao, med či ovoce). Složení: 100% přírodní kokosová mouka Jakost: prémiová kvalita Výživové údaje na 100 g Energetická hodnota 1961 kj / 468 kcal Tuky 14,0 g - z toho nasycené mastné kyseliny 12,5 g Sacharidy 48,0 g - z toho cukry 13,0 ...
Jídlo a nápoje | Oříšky, sušené plody a semena | Sušené plody
Složení: Fazole adzuki ( Phaseolus angularis ) z ekologického zemědělství. CZ-BIO-002 Doporučené užití: Na ozdobení pečiva, do polévek, zeleninových nebo těstovinových salátů. Konzumujte nejlépe syrové pro zachování všech výživných látek. Návod k přípravě: Doba namáčení: 8-12 hodin Doba klíčení: 3-4 dní Ideální teplota: ...
Pochutiny | Na klíčení
... kůže a vzniku strií v těhotenství, je ideální k ošetřování suché, přesušené a jinak namáhané pokožky, je velmi účinné při ekzémech, lupénce a akné. Bio Karité 100 % bambucké máslo nezatěžuje dětský organismus, proto je velmi vhodné k ošetření jemné pokožky dětí a miminek. Upozornění : Určeno pouze k zevnímu použití. Vhodné i ...
Tělová kosmetika | Tělový balzám
Složení: Semena pískavice řecké seno BIO ( Trigonella foenum-graecum ) CZ-BIO-002 Doporučené užití: Použijte na ozdobení pečiva, polévek, do zeleninových nebo těstovinových salátů. Můžete je použít i k přípravě čerstvé domácí zeleninové šťávy. Konzumujte nejlépe syrové, pro zachování všech výživných látek. Návod k přípravě: Doba ...
Pochutiny | Na klíčení
Použití: na ozdobení pečiva, do polévek, zeleninových nebo těstovinových salátů. Klíčky konzumujte nejlépe syrové pro zachování všech výživných látek Složení: Fazole mungo (Vigna radiata) z ekologického zemědělství. Návod k přípravě: Doba namáčení: 8-12 hodin Doba klíčení: 3-4 dny Ideální teplota: cca 20 °C Propláchnout ...
Pochutiny | Na klíčení