Složení: Semena cizrny beraní ( Cizer arietinum ), čočky jedlé( Lenz esculenta ), pískavice řecké seno ( Trigonella foenumgraecum ) z ekologického zemědělství. Doporučené užití: Na ozdobení pečiva, do polévek, zeleninových nebo těstovinových salátů. Konzumujte nejlépe syrové pro zachování všech výživných látek. Návod k přípravě: ...
Pochutiny | Na klíčení
Složení: Semena ječmen setého ( Hordeum vulgare ) z ekologického zemědělství. Doporučené užití: Použijte na ozdobení pečiva, polévek, do zeleninových nebo těstovinových salátů. Můžete je použít i k přípravě čerstvé domácí zeleninové šťávy. Konzumujte nejlépe syrové, pro zachování všech výživných látek. Návod k přípravě: Doba ...
Pochutiny | Na klíčení
Složení: Fazole adzuki ( Phaseolus angularis ) z ekologického zemědělství. CZ-BIO-002 Doporučené užití: Na ozdobení pečiva, do polévek, zeleninových nebo těstovinových salátů. Konzumujte nejlépe syrové pro zachování všech výživných látek. Návod k přípravě: Doba namáčení: 8-12 hodin Doba klíčení: 3-4 dní Ideální teplota: ...
Pochutiny | Na klíčení
Použití: na ozdobení pečiva, do polévek, zeleninových nebo těstovinových salátů. Klíčky konzumujte nejlépe syrové pro zachování všech výživných látek Složení: Fazole mungo (Vigna radiata) z ekologického zemědělství. Návod k přípravě: Doba namáčení: 8-12 hodin Doba klíčení: 3-4 dny Ideální teplota: cca 20 °C Propláchnout ...
Pochutiny | Na klíčení
Složení: Semena čočky jedlé ( Lens esculenta ) z ekologického zemědělství. Doporučené užití: Na ozdobení pečiva, do polévek, zeleninových nebo těstovinových salátů. Konzumujte nejlépe syrové pro zachování všech výživných látek. Návod k přípravě: Doba namáčení: 8-12 hodin Doba klíčení: 4-6 dní Ideální teplota: cca 20 °C ...
Pochutiny | Na klíčení
Složení: Semena pískavice řecké seno BIO ( Trigonella foenum-graecum ) CZ-BIO-002 Doporučené užití: Použijte na ozdobení pečiva, polévek, do zeleninových nebo těstovinových salátů. Můžete je použít i k přípravě čerstvé domácí zeleninové šťávy. Konzumujte nejlépe syrové, pro zachování všech výživných látek. Návod k přípravě: Doba ...
Pochutiny | Na klíčení
Složení: Semena hořčice seté BIO ( Sinapis alba L. ) Doporučené užití: Použijte na ozdobení pečiva, polévek, do zeleninových nebo těstovinových salátů. Můžete je použít i k přípravě čerstvé domácí zeleninové šťávy. Konzumujte nejlépe syrové, pro zachování všech výživných látek. Návod k přípravě: Doba namáčení: 4-8 ...
Pochutiny | Na klíčení
Použití : čaj z ostropestřce vařte na mírném ohni minimálně 5min. Po vypnutí nechte dalších 15min vyluhovat. Ostropestřec mariánský lze konzumovat i samostatně nebo přidat do polévky, müsli, jogurtů, smoothie a dalších pokrmů. Doporučené dávkování : pro přípravu čaje dejte 1 čajovou lžičku do 200ml vody. Čaj užívejte 2x denně. ...
Chovatelské potřeby | Veterinární lékárna | Vitamíny a doplňky stravy pro zvířata | Vitamíny a doplňky stravy pro psy
Složení: Semena brokolice Raab ( Brassica Rapa Cymosa ), ředkve čínské růžové ( Raphanus Sativus ), jetele ( Trifolium spp ) z ekologického zemědělství. Doporučené užití: Použijte na ozdobení pečiva, polévek, do zeleninových nebo těstovinových salátů. Můžete je použít i k přípravě čerstvé domácí zeleninové šťávy. Konzumujte nejlépe syrové, ...
Pochutiny | Na klíčení
... Výživové údaje na 100 g Energetická hodnota 2194 kj / 524,4 kcal Tuky 20,0 g - z toho nasycené mastné kyseliny 3,0 g Sacharidy 17,0 g - z toho cukry 0 g Vláknina 34,4 g Bílkoviny 21,0 g Sůl 0,04 ...
Jídlo a nápoje | Oříšky, sušené plody a semena | Sušené plody