Vytvořte si stylové kostky na led pomocí silikonové formy . Silikonová forma je skvělá i na výrobu čokolády nebo domácího mýdla . KLÍČOVÉ VLASTNOSTI FORMY – potravinářský materiál – vydrží teploty od -40 °C do 230 °C – snadné vyndávání díky pružnému materiálu – na led, puding, čokoládu nebo tvorbu ...
Roztomilé tvary z této silikonové formy s nepřilnavým povrchem jsou vhodné například na ozdobu dortu . Formu lze využít jako formu na čokoládu, na mýdlo nebo na led. KLÍČOVÉ VLASTNOSTI FORMY – barva formy na čokoládu - růžová – kvalitní materiál - potravinářský silikon – rozměry - 8 x 1 cm – snadná ...
... na pečení s vánočními motivy je skvělá na výrobu ozdob z marcipánu , které ozdobí vánoční cukroví. Díky formy na led vytvoříte působivý 3D led. KLÍČOVÉ VLASTNOSTI FORMY - potravinářský materiál - vydrží teploty od -40 °C do 210 °C - ideální pro přípravu ozdob z marcipánu - možno použít ...
... . Tvořítka na ledové kostky můžete naplnit vodou, šťávou i kousky ovoce. KLÍČOVÉ VLASTNOSTI TVOŘÍTEK – potravinářský materiál – použití – naplňte uzavřenou formu vodou pomocí horního otvoru a vložte vertikálně na několik hodin do mrazáku – snadná údržba – formičky stačí vypláchnout vodou – snadné ...
Silikonová forma je trendem kuchyní . Využít ji můžete jako formu na čokoládu, na led nebo v ní vyrobit třeba mýdlo . KLÍČOVÉ VLASTNOSTI FORMY – barva - růžová – kvalitní materiál formy na čokoládu - potravinářský silikon – rozměry - 8,9 x 7,1 x 0,9 cm – snadná údržba - umýváme vodou a přípravky ...
... s motivem sněhových vloček je skvělá na výrobu mýdla v zimním nebo vánočním období. V horkých letních dnech lze silikonovou formu použít na výrobu ledu . KLÍČOVÉ VLASTNOSTI FORMY - potravinářský materiál - vydrží teploty od -40 °C do 200 °C - možno použít na výrobu čokolády, ledu nebo mýdla ...
... s motivem sněhových vloček je skvělá na výrobu mýdla v zimním nebo vánočním období. V horkých letních dnech lze silikonovou formu použít na výrobu ledu . KLÍČOVÉ VLASTNOSTI FORMY - potravinářský materiál - vydrží teploty od -40 °C do 200 °C - možno použít na výrobu čokolády, ledu nebo mýdla ...
... můžete použít na výrobu ledových kostek i čokoládových figurek . KLÍČOVÉ VLASTNOSTI FORMY – potravinářský materiál – vydrží teploty od -40 °C do 230 °C – snadné použití – na led, čokoládu i domácí výrobu mýdla – originální motiv – jednoduché vyndávání díky pružnému materiálu – kvalitní ...
Udělejte si lahodné lívance pomocí silikonové formy . Forma je výborná i na sázená vejce . KLÍČOVÉ VLASTNOSTI FORMY – potravinářský materiál – jednoduché použití – na sázená vejce nebo lívance – můžete vařit až 7 lívanců či volských ok najednou – šetří čas – skladná – přizpůsobí ...
Udělejte si lahodné lívance pomocí silikonové formy . Forma je výborná i na sázená vejce . KLÍČOVÉ VLASTNOSTI FORMY – potravinářský materiál – jednoduché použití – na sázená vejce nebo lívance – můžete vařit až 7 lívanců či volských ok najednou – šetří čas – skladná – přizpůsobí ...