Bytové doplňky | Vonné sáčky, tyčinky a jiné | Přírodní vonítka
Bytové doplňky | Vonné sáčky, tyčinky a jiné | Přírodní vonítka
CZ-BIO-002 Použití : vhodný jako koření do kuchyně na dochucení pálivých jídel. Složení : 100% kajenský pepř (Capsicum frutescens) z ekologického zemědělství. Skladujte v suchu, mimo dosah přímého slunečního záření. Země původu: Indie.
Chovatelské potřeby | Veterinární lékárna | Vitamíny a doplňky stravy pro zvířata | Vitamíny a doplňky stravy pro psy
Pro opakované použití běžných trubičkových pěn. Při zatvrdnutí pěny v aplikační trubičce ji lehce nahradíte novou – náhradní.
Zvuková izolace | Příslušenství k izolaci
Pro opakované použití běžných trubičkových pěn. Při zatvrdnutí pěny v aplikační trubičce ji lehce nahradíte novou – náhradní.
Zvuková izolace | Příslušenství k izolaci
V nitřní použit í: při překyselení žaludku - rozmíchejte 1/2-1 čajovou lžičku sody ve sklenici vody a vypijte jako kypřící prášek při přípravě moučníků na přípravu šumivých nápojů na změkčení potravin vařených ve vodě (např. luštěnin - na 1 l vody cca 1 čajovou lžičku) Vnější použití: na čištění v domácnosti - na všechny druhy povrchů ...
Jídlo a nápoje | Trvanlivé potraviny | Koření a ochucovadla | Sladidla
Vyrobeno : v Číně Schváleno : Státním zdravotním ústavem, Národní referenční laboratoří pro materiály určené pro styk s potravinami a pro výrobky pro děti do tří let. Zkušební protokol SZÚ 141/15. 23.01.2015
Chovatelské potřeby | Veterinární lékárna | Vitamíny a doplňky stravy pro zvířata | Vitamíny a doplňky stravy pro psy
Složení: Semena hrachu setého ( Pisum Sativum ) z ekologického zemědělství. Doporučené užití: Na ozdobení pečiva, do polévek, zeleninových nebo těstovinových salátů. Konzumujte nejlépe syrové pro zachování všech výživných látek. Návod k přípravě: Doba namáčení: 8-12 hodin Doba klíčení: 3-4 dní Ideální teplota: cca 20 °C ...
Pochutiny | Na klíčení
Složení: Semena cizrny beraní ( Cizer arietinum ) z ekologického zemědělství. CZ-BIO-002 Doporučené užití: Na ozdobení pečiva, do polévek, zeleninových nebo těstovinových salátů. Konzumujte nejlépe syrové pro zachování všech výživných látek. Návod k přípravě: Doba namáčení: 8-12 hodin Doba klíčení: 4-6 dní ...
Pochutiny | Na klíčení