... trendem kuchyní . Využít ji můžete jako formu na čokoládu, na led nebo v ní vyrobit třeba mýdlo . KLÍČOVÉ VLASTNOSTI FORMY – barva - růžová – kvalitní materiál formy na čokoládu - potravinářský silikon – rozměry - 8,9 x 7,1 x 0,9 cm – snadná údržba - umýváme vodou a přípravky na nádobí – tepelná ...
... čokolády snadné . KLÍČOVÉ VLASTNOSTI FORMY - potravinářský materiál - vydrží teploty od -40 °C do 210 °C - možno použít na výrobu čokolády, ledu nebo mýdla - kvalitní zpracování - pružný materiál – snadné vyndavání čokolády nebo ledu - snadná údržba – před použitím ...
... , které pomohou dlouho ochlazovat Váš nápoj během letních dnů. KLÍČOVÉ VLASTNOSTI FORMY - potravinářský materiál - na 4 kostky ledu - vydrží teplotu až do -40 °C - použití – naplňte formu vodou a vložte na několik hodin do mrazáku - super vychytávka na oslavy - rychlé vyndavání ...
... Pořiďte si vychytanou silikonovou formu na 160 kostek ledu . Opakovaně použitelná forma na led šetří Vaše peníze i přírodu . KLÍČOVÉ VLASTNOSTI FORMY - potravinářský materiál - použití – naplňte formu vodou a vložte na několik hodin do mrazáku - na 160 kostek ledu - vydrží teplotu až do ...
... Pořiďte si vychytanou silikonovou formu na 160 kostek ledu . Opakovaně použitelná forma na led šetří Vaše peníze i přírodu . KLÍČOVÉ VLASTNOSTI FORMY - potravinářský materiál - použití – naplňte formu vodou a vložte na několik hodin do mrazáku - na 160 kostek ledu - vydrží teplotu až do ...
... s nepřilnavým povrchem jsou vhodné například na ozdobu dortu . Formu lze využít jako formu na čokoládu, na mýdlo nebo na led. KLÍČOVÉ VLASTNOSTI FORMY – barva formy na čokoládu - růžová – kvalitní materiál - potravinářský silikon – rozměry - 8 x 1 cm – snadná údržba - myjeme pomocí vody a přípravků na ...
... je velmi jednoduché . Formička má originální design a vytvořený led příjemně ochladí pití v letních dnech. KLÍČOVÉ VLASTNOSTI FORMY – potravinářský materiál – vydrží teploty až do -40 °C – originální design – snadné použití – naplňte vodou a dejte do mrazáku – kvalitní provedení – rychlé ...
... je skvělá i na výrobu čokolády nebo domácího mýdla . KLÍČOVÉ VLASTNOSTI FORMY – potravinářský materiál – vydrží teploty od -40 °C do 230 °C – snadné vyndávání díky pružnému materiálu – na led, puding, čokoládu nebo tvorbu domácího mýdla – šetří peníze i přírodu – pěkný design – rychlá ...
... Pořiďte si vychytanou silikonovou formu na 160 kostek ledu . Opakovaně použitelná forma na led šetří Vaše peníze i přírodu . KLÍČOVÉ VLASTNOSTI FORMY - potravinářský materiál - použití – naplňte formu vodou a vložte na několik hodin do mrazáku - na 160 kostek ledu - vydrží teplotu až do ...