... , na zahradní kuchyňskou linku, nebo jiný pevný podklad. Volitelná část modulární zahradní kuchyně Cattara TORINO. Nabízí konstrukci klasického grilu s mřížkou, grilovací desku a pizza pec s možností snadné výměny. Celý grill je konstruován z nerezové oceli. Vyměnitelné vrchní díly jsou jištěné pomocí křídlatých šroubů. Pro snadnou údržbu je gril ...
GRILY | Grily na plyn
... , kterým snadno nakrájíte těsto a oddělíte ho od pracovní plochy . Díky bezpečnému materiálu kráječe na pizzu s ním navíc můžete dovolit pracovat i děti a šikovně je tak zabavit. KLÍČOVÉ VLASTNOSTI KRÁJEČE - nezávadný potravinářský materiál - snadná údržba – stačí dát do myčky nebo umýt teplou vodou ...
... od -40 °C do 230 °C – jednoduché použití viz foto výše – ekologická vychytávka do kuchyně – šetří peníze – nepřilnavá a nepropustná – pod cukroví , pizzu či zeleninu – použitelná z obou stran – chrání formu či plech – snadná údržba – umývejte teplou vodou a běžným mycím prostředkem ...
... těsta na koláče i pizzu - rychlá údržba – stačí umýt vodou a saponátem - skvělý výsledek - kvalitní zpracování PARAMETRY Barva hnědá Materiál dřevo Rozměry Dle zvolené varianty Obsah balení 1x dřevěný váleček na těsto ...
... těsta na koláče i pizzu - rychlá údržba – stačí umýt vodou a saponátem - skvělý výsledek - kvalitní zpracování PARAMETRY Barva hnědá Materiál dřevo Rozměry Dle zvolené varianty Obsah balení 1x dřevěný váleček na těsto ...
... těsta na koláče i pizzu - rychlá údržba – stačí umýt vodou a saponátem - skvělý výsledek - kvalitní zpracování PARAMETRY Barva hnědá Materiál dřevo Rozměry Dle zvolené varianty Obsah balení 1x dřevěný váleček na těsto ...
Podložka na válení těsta je šikovným pomocníkem při pečení. Silikonová podložka je ideální na válení těsta při výrobě domácí pizzy nebo koláčů . KLÍČOVÉ VLASTNOSTI PODLOŽKY – potravinářský materiál – snadné použití – vydrží teploty od -40 do +220 °C – ideální na válení těsta – super na ...
Podložka na válení těsta je šikovným pomocníkem při pečení. Silikonová podložka je ideální na válení těsta při výrobě domácí pizzy nebo koláčů . KLÍČOVÉ VLASTNOSTI PODLOŽKY – potravinářský materiál – snadné použití – vydrží teploty od -40 do +220 °C – ideální na válení těsta – super na ...