... – potravinářský materiál – vydrží teploty od -40 °C do 200 °C – snadné použití – naplňte formu a vložte na několik hodin do mrazáku – na led, čokoládu, ovoce, zeleninu, želé nebo domácí výrobu mýdla – kvalitní provedení – roztomilé motivy – ekologická volba – jednoduché vyndávání díky pružnému ...
... – potravinářský materiál – vydrží teploty od -40 °C do 200 °C – snadné použití – naplňte formu a vložte na několik hodin do mrazáku – na led, čokoládu, ovoce, zeleninu, želé nebo domácí výrobu mýdla – kvalitní provedení – roztomilé motivy – ekologická volba – jednoduché vyndávání díky pružnému ...
... – potravinářský materiál – vydrží teploty od -40 °C do 200 °C – snadné použití – naplňte formu a vložte na několik hodin do mrazáku – na led, čokoládu, ovoce, zeleninu, želé nebo domácí výrobu mýdla – kvalitní provedení – roztomilé motivy – ekologická volba – jednoduché vyndávání díky pružnému ...
Opakovaně použitelná silikonová forma na led je super vychytávkou do domácnosti. Forma na led se snadno používá a vytvořený led příjemně ochladí Váš nápoj . KLÍČOVÉ VLASTNOSTI FORMY - potravinářský materiál - vydrží teploty až do -40 °C - použití – naplňte formu vodou a vložte na několik hodin do ...
Opakovaně použitelná silikonová forma na led je super vychytávkou do domácnosti. Forma na led se snadno používá a vytvořený led příjemně ochladí Váš nápoj . KLÍČOVÉ VLASTNOSTI FORMY - potravinářský materiál - vydrží teploty až do -40 °C - použití – naplňte formu vodou a vložte na několik hodin do ...
... ideální pro výrobu ledu i čokolády . Překvapte návštěvu originálními ledovými kostkami. KLÍČOVÉ VLASTNOSTI FORMY - potravinářský materiál - snadné použití - vydrží teploty -40 až +200 °C - 4 místa - materiál odolný proti pádu - hodí se na led , tvorbu čokoládových ...
... ideální pro výrobu ledu i čokolády . Překvapte návštěvu originálními ledovými kostkami. KLÍČOVÉ VLASTNOSTI FORMY - potravinářský materiál - snadné použití - vydrží teploty -40 až +200 °C - 4 místa - materiál odolný proti pádu - hodí se na led , tvorbu čokoládových ...
... ideální pro výrobu ledu i čokolády . Překvapte návštěvu originálními ledovými kostkami. KLÍČOVÉ VLASTNOSTI FORMY - potravinářský materiál - snadné použití - vydrží teploty -40 až +200 °C - 4 místa - materiál odolný proti pádu - hodí se na led , tvorbu čokoládových ...
... – potravinářský materiál – vydrží teploty od -40 °C do 200 °C – snadné použití – naplňte formu a vložte na několik hodin do mrazáku – na led, čokoládu, ovoce, zeleninu, želé nebo domácí výrobu mýdla – kvalitní provedení – roztomilé motivy – ekologická volba – jednoduché vyndávání díky pružnému ...
... – potravinářský materiál – vydrží teploty od -40 °C do 200 °C – snadné použití – naplňte formu a vložte na několik hodin do mrazáku – na led, čokoládu, ovoce, zeleninu, želé nebo domácí výrobu mýdla – kvalitní provedení – roztomilé motivy – ekologická volba – jednoduché vyndávání díky pružnému ...