... a houby. Pro dosažení maximální účinnosti používáme jen tu nejkvalitnější surovinu. Bylinky či houby nejprve na speciálním stroji nadrtíme na velmi jemný prášek, dále je macerujeme v 50% lihu až jeden měsíc. Macerát každý den dynamizujeme a hotové tinktury už nijak neředíme. Což je velmi důležité. Mechanismus uvolňování účinných látek ...
Jídlo a nápoje | Čaje a bylinky | Bylinky
... a houby. Pro dosažení maximální účinnosti používáme jen tu nejkvalitnější surovinu. Bylinky či houby nejprve na speciálním stroji nadrtíme na velmi jemný prášek, dále je macerujeme v 50% lihu až jeden měsíc. Macerát každý den dynamizujeme a hotové tinktury už nijak neředíme. Což je velmi důležité. Mechanismus uvolňování účinných látek ...
Jídlo a nápoje | Čaje a bylinky | Bylinky
... a houby. Pro dosažení maximální účinnosti používáme jen tu nejkvalitnější surovinu. Bylinky či houby nejprve na speciálním stroji nadrtíme na velmi jemný prášek, dále je macerujeme v 50% lihu až jeden měsíc. Macerát každý den dynamizujeme a hotové tinktury už nijak neředíme. Což je velmi důležité. Mechanismus uvolňování účinných látek ...
Jídlo a nápoje | Čaje a bylinky | Bylinky
... a houby. Pro dosažení maximální účinnosti používáme jen tu nejkvalitnější surovinu. Bylinky či houby nejprve na speciálním stroji nadrtíme na velmi jemný prášek, dále je macerujeme v 50% lihu až jeden měsíc. Macerát každý den dynamizujeme a hotové tinktury už nijak neředíme. Což je velmi důležité. Mechanismus uvolňování účinných látek ...
Jídlo a nápoje | Čaje a bylinky | Bylinky
Ideální složení, maximální síla a účinnost Základem alkoholových tinktur YaoMedica jsou čínské bylinky a houby. Pro dosažení maximální účinnosti používáme jen tu nejkvalitnější surovinu. Bylinky či houby nejprve na speciálním stroji nadrtíme na velmi jemný prášek, dále je macerujeme v 50% lihu až jeden měsíc. Macerát každý den ...
Jídlo a nápoje | Čaje a bylinky | Bylinky
... a houby. Pro dosažení maximální účinnosti používáme jen tu nejkvalitnější surovinu. Bylinky či houby nejprve na speciálním stroji nadrtíme na velmi jemný prášek, dále je macerujeme v 50% lihu až jeden měsíc. Macerát každý den dynamizujeme a hotové tinktury už nijak neředíme. Což je velmi důležité. Mechanismus uvolňování účinných látek ...
Jídlo a nápoje | Čaje a bylinky | Bylinky
... a houby. Pro dosažení maximální účinnosti používáme jen tu nejkvalitnější surovinu. Bylinky či houby nejprve na speciálním stroji nadrtíme na velmi jemný prášek, dále je macerujeme v 50% lihu až jeden měsíc. Macerát každý den dynamizujeme a hotové tinktury už nijak neředíme. Což je velmi důležité. Mechanismus uvolňování účinných látek ...
Jídlo a nápoje | Čaje a bylinky | Bylinky
... a houby. Pro dosažení maximální účinnosti používáme jen tu nejkvalitnější surovinu. Bylinky či houby nejprve na speciálním stroji nadrtíme na velmi jemný prášek, dále je macerujeme v 50% lihu až jeden měsíc. Macerát každý den dynamizujeme a hotové tinktury už nijak neředíme. Což je velmi důležité. Mechanismus uvolňování účinných látek ...
Jídlo a nápoje | Čaje a bylinky | Bylinky
Složení: Di Huang - rehmanie lepkavá, upravený kořen - Rad. rehmaniae preparata - 5g Nu Zhen Zi - ptačí zob lesklý, semeno - Sem. ligustri - 3,8g Shan Zhu Yu - dřín lékařský, plod - Fruc. corni - 3,8g Gou Qi Zi - kustovnice čínská, plod - Fruc. lycii - 3,8g Niu Xi - achyrant dvouzubý, kořen - Rad. achyranthis - 3,8g Tu Si Zi ...
Jídlo a nápoje | Čaje a bylinky | Bylinky
Schválená zdravotní tvrzení dle platných nařízení EU: Lékořice lysá ( Glycyrrhiza glabra , kořen) Normální trávení Energie Imunitní systém - antioxidant Normální stav kloubů Duševní zdraví - nervový systém - klid Normální funkce dýchacího systému Normální stav pokožky Močový a reprodukční systém ...
Jídlo a nápoje | Čaje a bylinky | Bylinky