Použití: na ozdobení pečiva, do polévek, zeleninových nebo těstovinových salátů. Klíčky konzumujte nejlépe syrové pro zachování všech výživných látek Složení: Fazole mungo (Vigna radiata) z ekologického zemědělství. Návod k přípravě: Doba namáčení: 8-12 hodin Doba klíčení: 3-4 dny Ideální teplota: cca 20 °C Propláchnout ...
Pochutiny | Na klíčení
Složení: Semena pískavice řecké seno BIO ( Trigonella foenum-graecum ) CZ-BIO-002 Doporučené užití: Použijte na ozdobení pečiva, polévek, do zeleninových nebo těstovinových salátů. Můžete je použít i k přípravě čerstvé domácí zeleninové šťávy. Konzumujte nejlépe syrové, pro zachování všech výživných látek. Návod k přípravě: Doba ...
Pochutiny | Na klíčení
Složení: Semena čočky jedlé ( Lens esculenta ) z ekologického zemědělství. Doporučené užití: Na ozdobení pečiva, do polévek, zeleninových nebo těstovinových salátů. Konzumujte nejlépe syrové pro zachování všech výživných látek. Návod k přípravě: Doba namáčení: 8-12 hodin Doba klíčení: 4-6 dní Ideální teplota: cca 20 °C ...
Pochutiny | Na klíčení