... ořechů, kávy a tabáku. Na úrovni 8, 9 nebo 10: • 2 až 3 minuty: neutralizuje teplé tóny a umožňuje získat perleťově béžovou, studenou přírodní nebo perleťově fialovou. (Neutralizace je ovlivněna základní úrovní a počáteční tonalitou). • 5 minut nebo více: získá se nahnědlá tabáková blond s neutrálním, chladným nebo teplým tónem, která se určí ...
Kosmetika a drogerie | Kosmetika | Vlasová kosmetika | Šampony
Udělejte si radost designovou silikonovou formou . Silikonová forma je skvělá na výrobu čokolády nebo domácího mýdla . KLÍČOVÉ VLASTNOSTI FORMY – potravinářský materiál – vydrží teploty od -40 °C do 200 °C – snadné použití – naplňte formu a vložte na několik hodin do mrazáku – na led, čokoládu, ...
Usnadněte si přelévání polévky či omáček přímo z hrnce se silikonovou nálevkou a zamezte tak rozlití tekutiny. Šikovný silikonový trychtýř se přizpůsobí velikosti každého hrnce a usnadní Vám nandavání pokrmů na talíř. KLÍČOVÉ VLASTNOSTI NÁLEVKY - nezávadný potravinářský materiál - jednoduchá údržba – ...
... od -20 do +70 °C - skvělá na tvorbu čokoládových lízátek či jednohubek - jednoduché použití - kvalitní provedení - silikonovou formu na lízátka zakoupíte ZDE PARAMETRY Barva bílá Materiál plast Rozměry 10 x 0,4 cm Obsah ...
Udělejte si radost designovou silikonovou formou . Silikonová forma je skvělá na výrobu čokolády nebo domácího mýdla . KLÍČOVÉ VLASTNOSTI FORMY – potravinářský materiál – vydrží teploty od -40 °C do 200 °C – snadné použití – naplňte formu a vložte na několik hodin do mrazáku – na led, čokoládu, ...
Udělejte si radost designovou silikonovou formou . Silikonová forma je skvělá na výrobu čokolády nebo domácího mýdla . KLÍČOVÉ VLASTNOSTI FORMY – potravinářský materiál – vydrží teploty od -40 °C do 200 °C – snadné použití – naplňte formu a vložte na několik hodin do mrazáku – na led, čokoládu, ...
Udělejte si radost designovou silikonovou formou . Silikonová forma je skvělá na výrobu čokolády nebo domácího mýdla . KLÍČOVÉ VLASTNOSTI FORMY – potravinářský materiál – vydrží teploty od -40 °C do 200 °C – snadné použití – naplňte formu a vložte na několik hodin do mrazáku – na led, čokoládu, ...
Udělejte si radost designovou silikonovou formou . Silikonová forma je skvělá na výrobu čokolády nebo domácího mýdla . KLÍČOVÉ VLASTNOSTI FORMY – potravinářský materiál – vydrží teploty od -40 °C do 200 °C – snadné použití – naplňte formu a vložte na několik hodin do mrazáku – na led, čokoládu, ...
Udělejte si radost designovou silikonovou formou . Silikonová forma je skvělá na výrobu čokolády nebo domácího mýdla . KLÍČOVÉ VLASTNOSTI FORMY – potravinářský materiál – vydrží teploty od -40 °C do 200 °C – snadné použití – naplňte formu a vložte na několik hodin do mrazáku – na led, čokoládu, ...
Udělejte si radost designovou silikonovou formou . Silikonová forma je skvělá na výrobu čokolády nebo domácího mýdla . KLÍČOVÉ VLASTNOSTI FORMY – potravinářský materiál – vydrží teploty od -40 °C do 200 °C – snadné použití – naplňte formu a vložte na několik hodin do mrazáku – na led, čokoládu, ...