Cejlonskou skořici označují mnozí kuchaři a cukráři za tu nejlepší. Má čistou chuť bez stop štiplavosti nebo hořkosti. V porovnání s indonéskou nebo čínskou skořicí obsahuje pouze stopové množství kumarinu (přírodní toxin, kterým se rostliny brání před spásáním). Skořice je považována za jeden z nejdůležitějších léků ájurvédy (snižuje ...
Jídlo a nápoje | Trvanlivé potraviny | Koření a ochucovadla | Sladidla
Přípravek je ideální jako součást zvýšené péče o chrup i dásně. Zanechává za sebou v ústech příjemnou chuť a svěžest. Doporučujeme užívat preventivně společně s ústní vodou . Nimbový olej lisovaný za studena z plodů stromu azadirachty indické má antiseptické účinky. Oplývá antivirovými, antibakteriálními a protiplísňovými vlastnostmi, ...
Kosmetika a parfémy | Zuby | Zubní pasty