Vytvořte si chutná domácí lízátka díky silikonové formě na lízátka. Forma na mýdlo či čokoládu je praktickou vychytávkou do kuchyně či koupelny. KLÍČOVÉ VLASTNOSTI FORMY - potravinářský materiál - odolá teplotám od -40 do +200 °C - snadná údržba – stačí dát do myčky nebo umýt teplou vodou a ...
... si stylové kostky na led pomocí silikonové formy . Silikonová forma je skvělá i na výrobu čokolády nebo domácího mýdla . KLÍČOVÉ VLASTNOSTI FORMY – potravinářský materiál – vydrží teploty od -40 °C do 230 °C – snadné vyndávání díky pružnému materiálu – na led, puding, čokoládu nebo tvorbu domácího mýdla ...
... působivý 3D led. KLÍČOVÉ VLASTNOSTI FORMY - potravinářský materiál - vydrží teploty od -40 °C do 210 °C - ideální pro přípravu ozdob z marcipánu - možno použít na výrobu čokolády, ledu nebo mýdla - pružný materiál – snadné vyndavání čokolády nebo ledu - snadná údržba – před ...
Roztomilé tvary z této silikonové formy s nepřilnavým povrchem jsou vhodné například na ozdobu dortu . Formu lze využít jako formu na čokoládu, na mýdlo nebo na led. KLÍČOVÉ VLASTNOSTI FORMY – barva formy na čokoládu - růžová – kvalitní materiál - potravinářský silikon – rozměry - 8 x 1 cm – snadná ...
... sněhových vloček je skvělá na výrobu mýdla či čokolády v zimním nebo vánočním období. V horkých letních dnech silikonovou formu můžete použít na výrobu ledu . KLÍČOVÉ VLASTNOSTI FORMY – potravinářský materiál – na 6 vloček – možno použít na výrobu čokolády, ledu nebo mýdla – vydrží teploty -40 až +200 ...
... sněhových vloček je skvělá na výrobu mýdla či čokolády v zimním nebo vánočním období. V horkých letních dnech silikonovou formu můžete použít na výrobu ledu . KLÍČOVÉ VLASTNOSTI FORMY – potravinářský materiál – na 6 vloček – možno použít na výrobu čokolády, ledu nebo mýdla – vydrží teploty -40 až +200 ...
... . Tvořítka na ledové kostky můžete naplnit vodou, šťávou i kousky ovoce. KLÍČOVÉ VLASTNOSTI TVOŘÍTEK – potravinářský materiál – použití – naplňte uzavřenou formu vodou pomocí horního otvoru a vložte vertikálně na několik hodin do mrazáku – snadná údržba – formičky stačí vypláchnout vodou – snadné ...
Silikonová forma je trendem kuchyní . Využít ji můžete jako formu na čokoládu, na led nebo v ní vyrobit třeba mýdlo . KLÍČOVÉ VLASTNOSTI FORMY – barva - růžová – kvalitní materiál formy na čokoládu - potravinářský silikon – rozměry - 8,9 x 7,1 x 0,9 cm – snadná údržba - umýváme vodou a přípravky ...
... můžete použít na výrobu ledových kostek i čokoládových figurek . KLÍČOVÉ VLASTNOSTI FORMY – potravinářský materiál – vydrží teploty od -40 °C do 230 °C – snadné použití – na led, čokoládu i domácí výrobu mýdla – originální motiv – jednoduché vyndávání díky pružnému materiálu – kvalitní ...
... výrobu mýdla v zimním nebo vánočním období. V horkých letních dnech lze silikonovou formu použít na výrobu ledu . KLÍČOVÉ VLASTNOSTI FORMY - potravinářský materiál - vydrží teploty od -40 °C do 200 °C - možno použít na výrobu čokolády, ledu nebo mýdla - výborná pro přípravu ozdob z marcipánu ...