... , na zahradní kuchyňskou linku, nebo jiný pevný podklad. Volitelná část modulární zahradní kuchyně Cattara TORINO. Nabízí konstrukci klasického grilu s mřížkou, grilovací desku a pizza pec s možností snadné výměny. Celý grill je konstruován z nerezové oceli. Vyměnitelné vrchní díly jsou jištěné pomocí křídlatých šroubů. Pro snadnou údržbu je gril ...
GRILY | Grily na plyn
... . Díky bezpečnému materiálu kráječe na pizzu s ním navíc můžete dovolit pracovat i děti a šikovně je tak zabavit. KLÍČOVÉ VLASTNOSTI KRÁJEČE - nezávadný potravinářský materiál ... plast Rozměry 9 x 13 cm Obsah balení 1x plastový nůž
... od -40 °C do 230 °C – jednoduché použití viz foto výše – ekologická vychytávka do kuchyně – šetří peníze – nepřilnavá a nepropustná – pod cukroví , pizzu či zeleninu – použitelná z obou stran – chrání formu či plech – snadná údržba – umývejte teplou vodou a běžným mycím prostředkem ...
... KLÍČOVÉ VLASTNOSTI VÁLEČKU - potravinářský materiál - jednoduché použití viz foto výše - na válení těsta na koláče i pizzu - rychlá údržba – stačí umýt vodou a saponátem - skvělý výsledek - kvalitní zpracování PARAMETRY Barva hnědá Materiál ...
... KLÍČOVÉ VLASTNOSTI VÁLEČKU - potravinářský materiál - jednoduché použití viz foto výše - na válení těsta na koláče i pizzu - rychlá údržba – stačí umýt vodou a saponátem - skvělý výsledek - kvalitní zpracování PARAMETRY Barva hnědá Materiál ...
... KLÍČOVÉ VLASTNOSTI VÁLEČKU - potravinářský materiál - jednoduché použití viz foto výše - na válení těsta na koláče i pizzu - rychlá údržba – stačí umýt vodou a saponátem - skvělý výsledek - kvalitní zpracování PARAMETRY Barva hnědá Materiál ...
Podložka na válení těsta je šikovným pomocníkem při pečení. Silikonová podložka je ideální na válení těsta při výrobě domácí pizzy nebo koláčů . KLÍČOVÉ VLASTNOSTI PODLOŽKY – potravinářský materiál – snadné použití – vydrží teploty od -40 do +220 °C – ideální na válení těsta – super na ...
Podložka na válení těsta je šikovným pomocníkem při pečení. Silikonová podložka je ideální na válení těsta při výrobě domácí pizzy nebo koláčů . KLÍČOVÉ VLASTNOSTI PODLOŽKY – potravinářský materiál – snadné použití – vydrží teploty od -40 do +220 °C – ideální na válení těsta – super na ...