... je velmi jednoduché . Formička má originální design a vytvořený led příjemně ochladí pití v letních dnech. KLÍČOVÉ VLASTNOSTI FORMY – potravinářský materiál – vydrží teploty až do -40 °C – originální design – snadné použití – naplňte vodou a dejte do mrazáku – kvalitní provedení – rychlé ...
... s motivem sněhových vloček je skvělá na výrobu mýdla v zimním nebo vánočním období. V horkých letních dnech lze silikonovou formu použít na výrobu ledu . KLÍČOVÉ VLASTNOSTI FORMY - potravinářský materiál - vydrží teploty od -40 °C do 200 °C - možno použít na výrobu čokolády, ledu nebo mýdla ...
Vytvořte si chutná domácí lízátka díky silikonové formě na lízátka. Forma na mýdlo či čokoládu je praktickou vychytávkou do kuchyně či koupelny. KLÍČOVÉ VLASTNOSTI FORMY - potravinářský materiál - odolá teplotám od -40 do +200 °C - snadná údržba – stačí dát do myčky nebo umýt teplou vodou a ...
... vafle by neměla chybět v žádné domácnosti. Vafle se sice dají i koupit, ale s čerstvými domácími vaflemi se prostě srovnávat nedají. KLÍČOVÉ VLASTNOSTI FORMY – barva - červená – kvalitní materiál - potravinářský silikon – rozměry - 16,5 x 1,5 cm – snadná údržba - myjeme pomocí vody a přípravků na nádobí ...
Formička na led by neměla chybět v žádné kuchyni . Formu můžete použít na led nebo na ovoce či zeleninu . KLÍČOVÉ VLASTNOSTI FORMY – potravinářský materiál – snadné použití – až na 25 ledových kostek – pěkný design – šetří přírodu i peněženku – možno použít i na ovoce, zeleninu nebo ...
Formička na led by neměla chybět v žádné kuchyni . Formu můžete použít na led nebo na ovoce či zeleninu . KLÍČOVÉ VLASTNOSTI FORMY – potravinářský materiál – snadné použití – až na 25 ledových kostek – pěkný design – šetří přírodu i peněženku – možno použít i na ovoce, zeleninu nebo ...
... sněhových vloček je skvělá na výrobu mýdla či čokolády v zimním nebo vánočním období. V horkých letních dnech silikonovou formu můžete použít na výrobu ledu . KLÍČOVÉ VLASTNOSTI FORMY – potravinářský materiál – na 6 vloček – možno použít na výrobu čokolády, ledu nebo mýdla – vydrží teploty -40 až +200 ...
... sněhových vloček je skvělá na výrobu mýdla či čokolády v zimním nebo vánočním období. V horkých letních dnech silikonovou formu můžete použít na výrobu ledu . KLÍČOVÉ VLASTNOSTI FORMY – potravinářský materiál – na 6 vloček – možno použít na výrobu čokolády, ledu nebo mýdla – vydrží teploty -40 až +200 ...
... na 160 kostek ledu . Opakovaně použitelná forma na led šetří Vaše peníze i přírodu . KLÍČOVÉ VLASTNOSTI FORMY - potravinářský materiál - použití – naplňte formu vodou a vložte na několik hodin do mrazáku - na 160 kostek ledu - vydrží teplotu až do -40 °C - nenáročné vyndavání ...
... Šetřete přírodu s opakovaně použitelnou silikonovou formou na led. Praktická forma na led je skvělá na každou párty či rodinnou oslavu . KLÍČOVÉ VLASTNOSTI FORMY - potravinářský materiál - vydrží teploty až do -40 °C - použití – naplňte formu vodou a vložte na několik hodin do mrazáku - snadné ...