Ozdobte si upečený dort marcipánem ze silikonové formy. Formu můžete použít i při výrobě domácího mýdla . KLÍČOVÉ VLASTNOSTI FORMY – potravinářský materiál – snadné použití – vydrží teploty od -40 do +200 °C – kvalitní zpracování – roztomilé motivy – na čokoládu, marcipán, ledové kostky ...
... praktickým kuchyňským pomocníkem . Výrobník na sushi se jednoduše naplní pomocí rýže a zvládnou ho používat i děti. KLÍČOVÉ VLASTNOSTI FORMY – potravinářský materiál – jednoduché plnění pomocí rýže – skvělý pomocník na výrobu sushi – kvalitní provedení – jednoduchá údržba – stačí umýt saponátem a ...
... své známé originálním narozeninovým dárkem. Díky silikonové formě můžete vytvořit zajímavá mýdla i ozdobu na narozeninový dort . KLÍČOVÉ VLASTNOSTI FORMY – potravinářský materiál – super narozeninový dárek – na pečení , sladké dekorace i mýdlo – vydrží teploty -40 až +200 °C – údržba – stačí ...
... čokoládu, na led nebo v ní vyrobit třeba mýdlo . KLÍČOVÉ VLASTNOSTI FORMY – barva - růžová – kvalitní materiál formy na čokoládu - potravinářský silikon – rozměry - 8,9 x 7,1 x 0,9 cm – snadná údržba - umýváme vodou a přípravky na nádobí – tepelná odolnost - -40 až +200 stupňů PARAMETRY ...
Ozdobte si upečený dort marcipánem ze silikonové formy. Formu můžete použít i při výrobě domácího mýdla . KLÍČOVÉ VLASTNOSTI FORMY – potravinářský materiál – snadné použití – vydrží teploty od -40 do +200 °C – kvalitní zpracování – roztomilé motivy – na čokoládu, marcipán, ledové kostky ...
Ozdobte si upečený dort marcipánem ze silikonové formy. Formu můžete použít i při výrobě domácího mýdla . KLÍČOVÉ VLASTNOSTI FORMY – potravinářský materiál – snadné použití – vydrží teploty od -40 do +200 °C – kvalitní zpracování – roztomilé motivy – na čokoládu, marcipán, ledové kostky ...
Udělejte si skvělé lívance s praktickou silikonovou formou na lívance. Forma na volské oko pomůže vytvořit zajímavou snídani . KLÍČOVÉ VLASTNOSTI FORMY - potravinářský materiál - jednoduché použití - na 4 sázená vejce či lívance - snadné vyndání z pánvičky díky silikonovým úchytům - ...
... čokoládu, na led nebo v ní vyrobit třeba mýdlo . KLÍČOVÉ VLASTNOSTI FORMY – barva - růžová – kvalitní materiál formy na čokoládu - potravinářský silikon – rozměry - 8,9 x 7,1 x 0,9 cm – snadná údržba - umýváme vodou a přípravky na nádobí – tepelná odolnost - -40 až +200 stupňů PARAMETRY ...
Ozdobte si upečený dort marcipánem ze silikonové formy. Formu můžete použít i při výrobě domácího mýdla . KLÍČOVÉ VLASTNOSTI FORMY – potravinářský materiál – snadné použití – vydrží teploty od -40 do +200 °C – kvalitní zpracování – roztomilé motivy – na čokoládu, marcipán, ledové kostky ...
... teploty -40 až +230 °C – až na 7 palačinek , lívanců , volských ok , sázených vajec i omelet – nezávadný potravinářský materiál – zábavná forma vaření – přizpůsobí se tvaru pánvičky – nenáročné použití – jednoduché vyndání z pánvičky díky silikonovým úchytům – super výsledek s minimem námahy ...