... – potravinářský materiál – snadné použití – protiskluzový materiál – chrání kuchyňskou linku před poškozením – včetně otvoru na pověšení – na ovoce , zeleninu nebo maso – snadná údržba – stačí umýt teplou vodou a běžným mycím prostředkem – pěkný design – skvělá vychytávka do kuchyně ...
... – potravinářský materiál – snadné použití – protiskluzový materiál – chrání kuchyňskou linku před poškozením – včetně otvoru na pověšení – na ovoce , zeleninu nebo maso – snadná údržba – stačí umýt teplou vodou a běžným mycím prostředkem – pěkný design – skvělá vychytávka do kuchyně ...
... zipem - údržba – umývejte vodou a saponátem - šikovný pomocník do domácnosti - kvalitní zpracování - hodí se na oříšky , zeleninu či sladkosti - ideální i jako dárek PARAMETRY Barva černá, modrá – barva je zasílána náhodně Materiál plast ...
... i na kousky masa . KLÍČOVÉ VLASTNOSTI LŽÍCE - potravinářský materiál - snadné použití viz foto výše - ideální na rýži i nabírání zeleniny z plechu - praktický tvar pro odkládání viz obrázky výše - jednoduchá údržba – umývejte saponátem a vodou - roztomilá vychytávka do ...
... i na kousky masa . KLÍČOVÉ VLASTNOSTI LŽÍCE - potravinářský materiál - snadné použití viz foto výše - ideální na rýži i nabírání zeleniny z plechu - praktický tvar pro odkládání viz obrázky výše - jednoduchá údržba – umývejte saponátem a vodou - roztomilá vychytávka do ...
... i na kousky masa . KLÍČOVÉ VLASTNOSTI LŽÍCE - potravinářský materiál - snadné použití viz foto výše - ideální na rýži i nabírání zeleniny z plechu - praktický tvar pro odkládání viz obrázky výše - jednoduchá údržba – umývejte saponátem a vodou - roztomilá vychytávka do ...
... i na kousky masa . KLÍČOVÉ VLASTNOSTI LŽÍCE - potravinářský materiál - snadné použití viz foto výše - ideální na rýži i nabírání zeleniny z plechu - praktický tvar pro odkládání viz obrázky výše - jednoduchá údržba – umývejte saponátem a vodou - roztomilá vychytávka do ...
... Škrabka na kokos je super vychytávkou při přípravě lahodných pokrmů. Struhadlo na kokos se hodí i jako škrabka na ryby či zeleninu . KLÍČOVÉ VLASTNOSTI ŠKRABKY - potravinářský materiál - rychlá údržba – umývejte saponátem a vodou - jednoduché použití viz foto výše - hodí se jako škrabka na ...
... od -40 °C do 200 °C – snadné použití – naplňte formu a vložte na několik hodin do mrazáku – na led, čokoládu, ovoce, zeleninu, želé nebo domácí výrobu mýdla – kvalitní provedení – roztomilé motivy – ekologická volba – jednoduché vyndávání díky pružnému materiálu – údržba – před použitím umyjte ...
Diagnostické a ochranné rukavice, nitrilové, nepudrované, nesterilní na jednorázové použití. Osobní ochranné prostředky kategorie III, délka menší než 270 mm. Padnou na pravou i levou ruku. Měkké, pružné, přizpůsobí se tvaru ruky. Poskytují pevný úchop. Množství v jednom balení: 100 kusů. Dostupné velikosti: S (6-7); M(7-8); L(8-9); XL (9-10).
Dílna, stavba, zahrada | Dílna | Ochranné pomůcky | Pracovní rukavice