Ozdobte si upečený dort marcipánem ze silikonové formy. Formu můžete použít i při výrobě domácího mýdla . KLÍČOVÉ VLASTNOSTI FORMY – potravinářský materiál – snadné použití – vydrží teploty od -40 do +200 °C – kvalitní zpracování – roztomilé motivy – na čokoládu, marcipán, ledové kostky ...
Ozdobte si upečený dort marcipánem ze silikonové formy. Formu můžete použít i při výrobě domácího mýdla . KLÍČOVÉ VLASTNOSTI FORMY – potravinářský materiál – snadné použití – vydrží teploty od -40 do +200 °C – kvalitní zpracování – roztomilé motivy – na čokoládu, marcipán, ledové kostky ...
Ozdobte si upečený dort marcipánem ze silikonové formy. Formu můžete použít i při výrobě domácího mýdla . KLÍČOVÉ VLASTNOSTI FORMY – potravinářský materiál – snadné použití – vydrží teploty od -40 do +200 °C – kvalitní zpracování – roztomilé motivy – na čokoládu, marcipán, ledové kostky ...
... KLÍČOVÉ VLASTNOSTI PERA - potravinářský materiál - roztomilá vychytávka do kuchyně - ideální na polevy , kečup i čokoládu - na zdobení dortů , talířů i hlavních jídel - jednoduché použití viz foto výše - snadná údržba – stačí vypláchnout vodou a saponátem - kvalitní ...
Ozdobte si vlastní dort či cukroví podle své fantazie pomocí zdobícího sáčku. Sedm různých nástavců Vám umožní dosáhnout přesně takového motivu, jaký jste ... mohou pracovat i děti - skvělý pomocník při zdobení dortů , cukroví či sušenek - okouzlující výsledek PARAMETRY Barva ...
Ozdobte si upečený dort marcipánem ze silikonové formy. Formu můžete použít i při výrobě domácího mýdla . KLÍČOVÉ VLASTNOSTI FORMY – potravinářský materiál – snadné použití – vydrží teploty od -40 do +200 °C – kvalitní zpracování – roztomilé motivy – na čokoládu, marcipán, ledové kostky ...
Ozdobte si upečený dort marcipánem ze silikonové formy. Formu můžete použít i při výrobě domácího mýdla . KLÍČOVÉ VLASTNOSTI FORMY – potravinářský materiál – snadné použití – vydrží teploty od -40 do +200 °C – kvalitní zpracování – roztomilé motivy – na čokoládu, marcipán, ledové kostky ...
Kokosová mouka se dá použít jako plnohodnotná náhrada klasické mouky, především pro pečení dortů, zákusků i palačinek. Lze ji však bez problémů kombinovat i s jinými moukami jako je lněná nebo sezamová . Kromě pečení s ní můžete zahustit polévky či různé omáčky. Je vhodná jako přísada do jogurtů, koktejlů či smoothies pro zvýšení ...
Jídlo a nápoje | Oříšky, sušené plody a semena | Sušené plody
Ozdobte si upečený dort marcipánem ze silikonové formy. Formu můžete použít i při výrobě domácího mýdla . KLÍČOVÉ VLASTNOSTI FORMY – potravinářský materiál – snadné použití – vydrží teploty od -40 do +200 °C – kvalitní zpracování – roztomilé motivy – na čokoládu, marcipán, ledové kostky ...